gore unutra

Suradnja s vanjskim ustanovama

logo mali

 

Suradnja sa stručnjacima iz vanjskih ustanova koji pružaju stručnu podršku djeci s teškoćama u razvoju jedna je od nama važnih vrijednosti u svrhu pružanja potpune i kvalitetne pomoći i podrške obiteljima koje dođu u naš Centar.


 

Suradnja s ustanovama ranog i predškolskog odgoja

Suradnju s dječjim vrtićima ostvarujemo kroz aktivnu i učestalu komunikaciju sa stručnim suradnicima i odgojiteljima dječjih vrtića kako bi se našoj djeci koja su uključena u ustanove ranog i predškolskog odgoja olakšala integracija i socijalizacija, a odgojiteljima pružila stručna podrška. Podrška se često pruža u vidu odlazaka naših stručnjaka u skupine dječjih vrtića, kao i hospitiranje odgojitelja u našem Centru.

 

Suradnja s osnovnim školama


Obrazovanje djece s teškoćama u razvoju podrazumijeva nešto drugačiji proces i pristup. U trenutcima kada je roditeljima potrebna podrška kod uključivanja djeteta u daljnji sustav obrazovanja, naši stručnjaci stoje na raspolaganju za pružanje stručnog mišljenja i podrške te razmjenu iskustava. Jednako tako, suradnja se očituje i u čestoj komunikaciji sa stručnom službom škole te učiteljima.

 

Suradnja s ostalim ustanovama

Suradnja s vanjskim ustanovama podrazumijeva i daljnje sudjelovanje u stručnim usavršavanjima koje organizira Agencija za odgoj i obrazovanje, Komora edukacijskih rehabilitatora, HURID, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet kao i druge ustanove ili udruge. Naši stručnjaci se redovito stručno usavršavaju i educiraju, ali i sudjeluju na njima kao aktivni sudionici i predavači sa svojim radovima i istraživanjima.

Visokoobrazovne ustanove i naš Centar odlično surađuju u organiziranju i provođenju stručne prakse studenata u našem Centru pod mentorstvom naših stručnjaka.

11

Kontakti

+385(0)21 539 029
+385(0)91 739 70 70

info@claritudo.hr

 Don Frane Bulića 164
21 210 Solin

facebook logo png

 

 

 

 

 

©2024 Claritudo. Sva prava pridržana. Designed By Meridies