gore unutra

PETRA ŠKARO PETRIČEVIĆ

mag. logopedije i mag. audiorehabilitacije

 

E-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rođena je u Splitu gdje završava osnovnoškolsko i gimnazijsko obrazovanje, a potom upisuje studij talijanistike i fonetike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nakon prvostupanjskog obrazovanja upisuje diplomski studij fonetičar – audiorehabilitator usmjeren na rehabilitaciju govora kod osoba i djece s oštećenjem sluha te razvoj govora kod djece s ugrađenom umjetnom pužnicom. S diplomskim radom na temu „Mucanje kao dio urednog govorno-jezičnog razvoja nasuprot govornom poremećaju“ stječe titulu magistre audiorehabilitacije 2011. godine, a potom upisuje diplomski studij na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu – smjer logopedija. Stječe titulu magistre logopedije 2014. s radom „Razumijevanje pročitanog kod djece osnovnoškolske dobi“.

Radila je u Osnovnoj školi kraljice Jelene u Solinu kao stručni suradnik logoped. U centru Claritudo je od 2015. godine. 

U Centru SUVAG 2016. godine završila je Verbotonalni seminar usmjeren na osnovne principe i metodske postupke prema verbotonalnoj metodi, dijagnostiku i rehabilitaciju prema verbotonalnom sustavu, a što uključuje fonetske ritmove, glazbene stimulacije, dramatizaciju i AVGS metodu.

Članica je Hrvatskog logopedskog društva.

11

Kontakti

+385(0)21 539 029
+385(0)91 739 70 70

info@claritudo.hr

 Don Frane Bulića 164
21 210 Solin

facebook logo png

 

 

 

 

 

©2024 Claritudo. Sva prava pridržana. Designed By Meridies